Bestellen

Wanneer je graag met Praat+teken onderwijs wilt gaan werken kun je een aanvraag doen voor een introductie-training op jouw locatie middels het contactformulier
Voor Praat+teken 3LG kun je inschrijven voor de trainingen individueel of op eigen locatie.

Praat+teken pakketten kunnen alleen worden besteld door organisaties/scholen die een introductie hebben gevolgd en door trainers die het Train-de-trainer programma van Praat+teken hebben afgerond. Een Praat+teken pakket kost € 75,- inclusief 21 % BTW, verzendkosten en administratiekosten. Pakketkosten zijn lager wanneer besteld bij een trainingsaanbod, (te weten €50,- per pakket).
Een pakket bevat:

  • handleiding met toelichting op de gespreksmethodiek en voorbeeldvragen
  • blok met 25 tekenvellen bedrukt met gespreks-kader (op 300 grs. dik tekenpapier)
  • set met 12 Stabilo Cappi viltstiften
  • spiegeltje
  • kaartjes met visualisatie van de gespreksonderwerpen
  • emotiekaartjes (alleen bij de 3LG versie)

Vermeld bij de opmerkingen op het formulier welke versie je wilt bestellen; de versie over onderwijsbehoeften of de 3LG versie over de drie leefgebieden.

Notitieblokken kunnen alleen worden nabesteld door organisaties/scholen die de introductie of een andere training van Praat+teken of Praat+teken 3LG reeds hebben gevolgd en in bezit zijn van het Praat+teken pakket.
De blokken (á 50 A3 notitiebladen) zijn te koop voor € 27,50,- per 3 , incl. 21 % BTW, verzendkosten en administratiekosten. 
Vermeld bij de opmerkingen op het formulier welke versie je wilt bestellen; de versie over onderwijsbehoeften of de 3LG versie over de drie leefgebieden.

Praat+teken pakketten
Notitieblokken


Indien bezorgadres anders is dan factuuradres: