Coaching

In 2017 heb ik met succes de HBO opleiding tot Professioneel coach afgerond bij de Associatie voor Coaching. Deze opleiding heb ik gevolgd als aanvulling op mijn ervaring in begeleiding en gespreksvoering die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. De coaching die ik bied wordt gekenmerkt door gesprekken in een ontspannen sfeer waarbij de coachee alle ruimte krijgt om te vertellen over ervaringen en zienswijzen en te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de eigen situatie te verbeteren. 

Als coachee ben je ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en maak jij keuzes over te ondernemen acties. Mijn rol bestaat uit luisteren en het stellen van vragen die gericht zijn op bewustwording bij coachee en om beweging in het proces te bevorderen.
Ik coach zowel volwassenen als jongeren en kinderen.

Werkwijze

Tijdens een intakegesprek (van ongeveer 1 uur) onderzoeken we wat je vraag is en welke mogelijkheden er zijn om een traject te starten. Aan het eind van het intakegesprek stel ik een coachingsovereenkomst op waarin praktische afspraken en het te bereiken doel staan beschreven.
Wanneer je besluit om een traject voort te zetten worden vervolgafspraken ingepland.Ik maak tijdens gesprekken regelmatig gebruik van schematisch tekenen ter ondersteuning van wat we bespreken. Hiermee worden verbanden vaak duidelijk en kan inzicht worden vergroot. De locatie van de gesprekken wordt in overleg bepaald. Dit kan zijn in de ruimte van Praat+teken in Oisterwijk, maar evengoed in het bos of een café. Het is maar net wat jij als coachee prettig vindt.
De duur van een traject wordt in samenspraak bepaald.

Kosten

Kosten per gesprek €75,- inclusief BTW (duur gesprek ca 1 uur)

Afspraak

Om een afspraak te maken kun je me bellen op 06- 40 31 98 66

Ik neem niet altijd op; vaak ben ik in gesprek :-) 
Spreek in dat geval zeker een bericht in met je naam en nummer, dan bel ik je snel terug.

Natuurlijk kun je ook een mailtje met je naam en nummer sturen naar Turn on JavaScript!, dan hoor je ook snel van me.